Läs om

Mina referenser

Viktigaste för mig

För mig så är en glad och nöjd kund A och O. Jag håller starkt vid att i största möjliga mån göra mina kunder nöjda så långt jag kan bara kan. Här nedan presenterar jag några av mina kunders omdömen om vad de tycker om Hjerténs Redovisningsbyrå. Välkommen att skicka in er egen åsikt via formuläret nedan. Tack på förhand.

Jag har anlitat Jessica på Hjerténs Redovisningsbyrå under ett flertal år och fått hjälp med bokföring och deklaration. Har alltid blivit nöjd med den hjälp som jag fått. Jessica hör snabbt av sig vid frågor och man kan lita på att arbetet utförs på ett mycket professionellt sätt. Jag rekommenderar gärna andra att ta del av Jessicas tjänster.

Siri Lundmark

KBT Mottagningen

Som egenföretagare i kontakt med Jessica på Hjertèns Redovisningsbyrå AB får jag alltid utmärkt hjälp och service. Jessica har en hög tillgänglighet och ett genuint intresse att sätta kundens behov främst. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer.

Anne-Line Mouritsen Fries

Psykoterapeut

För några år sedan fick jag Hjerténs Redovisningsbyrå AB rekommenderad av en kollega som var mycket nöjd med Jessicas arbete.
Jag bytte då över till Hjerténs Redovisningsbyrå och jag kan verkligen hålla med min kollega om att Jessica är professionell.

Hon är noggrann, erbjuder hjälp med precis så mycket som var och en önskar vad gäller bokföring, redovisning och deklaration. Jessica har svar på både stora och små frågor som egenföretagare kan ställas in för och svaren kommer otroligt snabbt.

Jag kan varmt rekommendera Jessica till andra som är i behov av liknande tjänster!

Katarina Mondzo

Läkare

2021 startade jag mitt egna företag inom grafisk design. Jag sökte efter en revisor som kunde hjälpa mig med allt inom redovisning och övriga företags relaterade frågor. Min vän rekommenderade då Hjerténs redovisningsbyrå. Jag tog kontakt med Jessica och vi satte genast igång ett samarbete. Sedan dess har allting fungerat smidigt och smärtfritt. Oavsett vilka frågor eller problem jag stöter på, finns hon där med svar och tips.

Jag är väldigt nöjd med Hjerténs byrå och kan varmt rekommendera Jessicas tjänster. 

Ludvig Göranzon

Egen företagare

Hjerténs redovisningsbyrå är den bästa jag haft; kunnig, engagerad och mycket tids effektiv. Jessica lyssnar in, och förklarar vad hon gör – om du likt mig – behöver det. Bättre finns inte! Mina allra varmaste rekommendationer.

Marja Weck Lönn

Jag har fått all den hjälp med redovisning på ett enkelt och smidigt sätt via Hjerténs redovisningsbyrå som jag har behövt. Jessica har snabba svarstider och är väldigt kunnig inom sitt område så det har känts tryggt hela vägen från uppstart.

Jag kan verkligen rekommendera Hjerténs redovisningsbyrå!

Maria Stenqvist

Fyll Gärna I Här Nedan Vad Ni Tycker Om Hjerténs Redovisningsbyrå AB

  Ditt namn *

  Företag

  E-post *

  Läs vår Integritets- och Cookie Policy (GDPR) här.

  Tveka inte på att

  höra av dig!