Loading...

Referenser och kundomdömen

För mig så är en glad och nöjd kund A och O. Jag håller starkt vid att i största möjliga mån göra mina kunder nöjda så långt jag kan bara kan. Här nedan presenterar jag några av mina kunders omdömen om vad de tycker om Hjerténs Redovisningsbyrå. Välkommen att skicka in er egen åsikt via formuläret nedan. Tack på förhand.

För några år sedan fick jag Hjerténs Redovisningsbyrå AB rekommenderad av en kollega som var mycket nöjd med Jessicas arbete.
Jag bytte då över till Hjerténs Redovisningsbyrå och jag kan verkligen hålla med min kollega om att Jessica är professionell.

Hon är noggrann, erbjuder hjälp med precis så mycket som var och en önskar vad gäller bokföring, redovisning och deklaration. Jessica har svar på både stora och små frågor som egenföretagare kan ställas in för och svaren kommer otroligt snabbt.

Jag kan varmt rekommendera Jessica till andra som är i behov av liknande tjänster!

Katarina Mondzo, Läkare

Jag har anlitat Jessica på Hjerténs Redovisningsbyrå under ett flertal år och fått hjälp med bokföring och deklaration. Har alltid blivit nöjd med den hjälp som jag fått. Jessica hör snabbt av sig vid frågor och man kan lita på att arbetet utförs på ett mycket professionellt sätt. Jag rekommenderar gärna andra att ta del av Jessicas tjänster.

Siri Lundmark, KBT Mottagningen

Som egenföretagare i kontakt med Jessica på Hjertèns Redovisningsbyrå AB får jag alltid utmärkt hjälp och service. Jessica har en hög tillgänglighet och ett genuint intresse att sätta kundens behov främst. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer.

Anne-Line Mouritsen Fries, Psykoterapeut

Fyll gärna i här nedan vad ni tycker om Hjerténs Redovisningsbyrå AB

    Ditt namn *

    Företag

    E-post *

    Läs vår Integritets- och Cookie Policy (GDPR) här.

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar de uppgifter som du har lämnat här enligt den nya lagen GDPR. Läs vår Privacy och Cookie Policy ovan för att se varför vi samlar in dessa uppgifter och vad de används till.