Lite fakta

om mig

Vem är jag?

en redovisningskonsult du kan lita på

Fokusera din tid och dina ansträngningar på att driva ditt företag och lämna redovisningen till mig

Jag är en glad, positiv, ansvarsfull, ambitiös, målmedveten, lyhörd och flexibel Göteborgare som bor på Ekerö med mina barn.

Ett av mina stora intressen i livet är ekonomi och jag har arbetat med det sedan 2002. Bland annat på Modern Ekonomi i Sundbyberg och ERB på Ekerö. Åren 2005 – 2015 var jag ekonomi- och lönechef på RT Fasadautomatik AB. Dessa år har gett mig många ovärderliga erfarenheter och möjligheter.

2007 startade jag Hjerténs Redovisningsbyrå AB och samtidigt utbildade jag mig till auktoriserad redovisningskonsult. Jag är  medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och använder mig också av BL Informations Digitala Företagets app som gör det enklare för mina kunder.

Jag är en person som ställer höga krav på mig själv. Mina främsta egenskaper är att jag alltid fullföljer mina uppdrag på bästa sätt och att jag enligt mina kunder är mycket lätt att samarbeta med. Kontoret ligger på Gräsåkersvägen och kan efter överenskommelse träffas på Destination Ekerö.

Du är mer än välkommen att höra av dig till mig om du undrar över något, jag ser hellre att du ringer en gång för mycket än en gång för litet. Fyll gärna i formuläret här bredvid så hör jag av mig till dig.

Detta är varför

Vi borde arbeta tillsammans

Alltid i tid

Hårt arbetande

24/7 Tillgänglig

Maximal lönsamhet

Klassificerade transaktioner

Alltid exakt

användbara resurser

Jag har specialiserat mig inom personliga deklarations- och redovisningstjänster år 2007. Som auktoriserad revisor har jag färdigheterna, kunskapen och beslutsamheten som krävs för att tillgodose alla dina redovisningsbehov. Jag är beredd att tackla alla sorters ekonomiska frågor och ser verkligen fram emot att bli din pålitliga skatteplanerare och ekonomiska rådgivare.

Vem som helst kan inte bli en SRF auktoriserad redovisningskonsult. För att erhålla auktorisation måste man bland annat ha en gedigen ekonomiutbildning och flera års praktisk erfarenhet inom ekonomi och ekonomisk konsultation.

En av SRF-auktoriserad redovisningskonsult har;

  • Dokumenterad ekonomisk utbildning inom bland annat företagsekonomi, juridik och beskattningsrätt
  • Dokumenterad praktik inom redovisnings-/revisionsbranschen

För att bibehålla auktorisationen måste konsulten;

  • Följa förbundets etiska regler
  • Inneha av SRF godkänd ansvarsförsäkring
  • Delta i fortlöpande utbildningar
  • Uppfylla SRF:s krav på kvalitet, vilket bland annat innebär att den auktoriserade redovisningskonsulten fortlöpande blir kontrollerad avseende utförda arbeten, dokumentation och arbetsrutiner. Uppföljning sker genom rapportering och kontrollbesök.

Tveka inte på att

höra av dig!