Loading...

Lite om mig – Jessica Hjertén

Jag är en glad, positiv, ansvarsfull, ambitiös, målmedveten, lyhörd och flexibel Göteborgare som bor på Ekerö med mina barn.

Ett av mina stora intressen i livet är ekonomi och jag har arbetat med det sedan 2002. Bland annat på Modern Ekonomi i Sundbyberg och ERB på Ekerö. Åren 2005 – 2015 var jag ekonomi- och lönechef på RT Fasadautomatik AB. Dessa år har gett mig många ovärderliga erfarenheter och möjligheter.

2007 startade jag Hjerténs Redovisningsbyrå AB och samtidigt utbildade jag mig till auktoriserad redovisningskonsult. Jag är  medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och använder mig också av BL Informations Digitala Företagets app som gör det enklare för mina kunder.

Jag är en person som ställer höga krav på mig själv. Mina främsta egenskaper är att jag alltid fullföljer mina uppdrag på bästa sätt och att jag enligt mina kunder är mycket lätt att samarbeta med.

Jag har ett kontor på Gräsåkersvägen och kan efter överenskommelse träffas på Destination Ekerö.

Du är mer än välkommen att höra av dig till mig om du undrar över något, jag ser hellre att du ringer en gång för mycket än en gång för litet. Fyll gärna i formuläret här bredvid så hör jag av mig till dig.

Hjerténs Redovisingsbyrå AB –
en kortfilm

Kontakta mig

  Ditt namn *

  Företag

  E-post *

  Telefon

  Ämne

  Läs vår Integritets- och Cookie Policy (GDPR) här.

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar de uppgifter som du har lämnat här enligt den nya lagen GDPR. Läs vår Privacy och Cookie Policy ovan för att se varför vi samlar in dessa uppgifter och vad de används till.